همراهان عزیز در یادداشت امروز می خواهیم کمی علمی تر به شاخصهای سرمایه گذاری در ایالات متحده بپردازیم چرا که باور داریم این از حقوق مسلم شما عزیزان است که با دیدی باز و اشرافی عمیق نسبت به این شاخص ها،مهمترین تصمیم زندگی خود را اتخاذ نمایید. بصورت کلی می توان شاخصهای سرمایه گذاری در ایالات متحده را به سه دسته تقسیم کرد:
۱- شاخصهای اقتصادی.
۲-شاخصهای اجتماعی و روانی.
۳-شاخصهای رفاهی.
شاخصهای اقتصادی: مجموعه عوامل حاکم بر اقتصاد خرد و کلان ایالات متحده که تاثیر مستقیم بر رشد و بهره وری و بازگشت سرمایه در اقتصاد دارد که خود شامل:
۱-چهارچوبهای قانونی و اجرایی.
۲-زیرساختهای اقتصادی.
۳-ثبات اقتصادی و سیستم مالیات.
۴-کیفیت بازار.
۵-قدرت نقد شوندگی سرمایه.
۶-بازارهای مالی و بانکی کارا.
می باشد.
تیم تخصصی گروه وان کی کاپیتال تعهد و یقین دارد با تجزیه و تحلیل تخصصی زیر مجموعه ی این شاخصها می تواند راه مهاجرت از طریق سرمایه گذاری را روشن تر از هر زمان دیگر به شما عزیزان ارایه دهد.
۱-چهارچوب های قانونی و اجرایی:
به مجموعه دستور العملها، پروتکل ها و قوانین و مقررات وضع شده در کنگره ی آمریکا که متشکل از مجلس نمایندگان و مجلس سنا می باشد، گفته می شود.قوانین مربوط به سرمایه گذاری در ایالات متحده متضمن حفظ سرمایه و حقوق سرمایه گذاران، عدم بروکراسی های بیش از حد، برخورد شدید با فساد مالی و اداری، شفافیت قراردادها و خدمات دولت به سرمایه گذاران، می باشد.
بعنوان مثال سرمایه گذار پس از عقد قرارداد با گروه وان کی کاپیتال با مدیریت آقای اشکان خیرخواه که در بخش جذب سرمایه های خارجی است، دیگر نگران تغییر قوانین و مقررات نیست. سرمایه گذار در روند عقد قرارداد از صحت و شفافیت مواد قرارداد آگاهی و اطمینان کامل دارد. اگر در اثر بخشی از روند سرمایه گذاری نیاز به حضور شخص سرمایه گذار در اداره ای باشد،وی درگیر بروکراسی های خسته کننده ی اداری نمیگردد. همچنین سرمایه گذار نگران ورشکستگی در اثر فساد مالی بانکها نمیباشد. موضوعی که ممکن است در اقتصادهای کمونیستی به وفور مشاهده شود پس با خیالی آسوده سرمایه ی خود را به ایالات متحده منتقل می کند.
در یادداشتهای آتی با مثال های عینی به تحلیل سایر شاخصها می پردازیم.